(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Mazkur tezisda xo‘jalik yurituvchi subektlar buxgalteriya hisobini yuritishda,xalqaro moliyaviy hisobotlarda qarz majburiyatlarining vujudga kelishining o‘ziga xos jixatlari ochib berilgan. Mavzu doirasida iqtisodchi olimlarning izlanishlari tadqiq qilingan va mavzu bo‘yicha xulosa va takliflar berilgan.