(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqolada iqtisodiyot tarmoqlarini raqamlashtirishni rivojlantirish tamoyillari, uni texnologik tomondan yangi bosqichga olib chiqish, shu asnoda mamlakat iqtisodiyotini tubdan yaxshilash bo’yicha metod va takliflar yoritib berilgan.Shuningdek raqamli iqtisodiyot sohasini rivojlantirish orqali mehnat unumdorligiga erishish mumkinligi tamoyillari keltirib o’tilgan.