(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqolada toʻgʻridan-toʻgʻri xorijiy investitsiyalarining mazmun-mohiyati, ilmiy-nazariy jihatlari, mamlakatimiz iqtisodiyoti tarmoqlarini jadal rivojlantirish, globallashuv sharoitida xalqaro iqtisodiy munosabatlarda davlatlar oʻrtasida investitsiyaviy hamkorlik qilish, toʻgʻridan-toʻgʻri investitsiyalarni jalb qilishdagi asosiy muammolar haqida toʻliq fikr yuritilgan.