(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Bu maqolada grammatikaning til o‘rganishdagi ahamiyati yoritib berilgan. Bu ingliz tili grammatikasi jihatidan tahlil qilingan. Grammatikaning til o‘rganishda qanchalik muhim ekanligi masalasi modal fe’llar va zamonlar yordamida ochib berilgan. Gaplarning yordami bilan zamonlar va modal fe’llar ingliz tili grammatikasining eng muhim elementlaridan biri ekanligi ko‘rsatilgan. Kommunikatsiya jarayonida muammoli vaziyatlarni keltirib chiqaruvchi bir nechta holatlar muhokama qilingan.