(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqolada favqulodda vaziyatlar yong‘inlarning barcha xavfli holatlari, turli maskanlarda va har qanday vaziyatlarda shaxsiy tarkibning zimmasiga tushishi va ularning vazifalari haqida