(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu ilmiy maqolada yosh bolalarning ontogeniz davridan boshlab toki tug’ulib ulg’ayguniga qadar bo’lgan jarayon,ona va bola o’rtasidagi sir ulardagi har hil og’ish holatlari va boshqa muamolar haqida ma’lumotlar keltirilgan.