(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqola tarix fanining keng tarmoqlari va tuzilmalari haqida fikr yuritib, fanning inson va jamiyat taraqqiyoti bilan bog‘liq bir qator sohalar rivojlanishi jarayonlarining umumiyligi mahsuli ekanligi to’g’rida ma’lumotlar bayon etadi.