(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2022)
Maskur maqolada sport sohasini va jismoniy sifatlarni rivojlantirish usullarini takomillashtirish to‘g‘risida olib borilgan ilmiy-uslubiy tadqiqotlar tahlili olib borildi.