(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2022)
Ushbu maqolada boshlangʻich taʼlim didaktikasining oʻziga xos xususiyatlari toʻgʻrisida mulohaza yuritilgan va metodik tavsiyalar berilgan.