(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2022)
Induksion isitish paytida yaratilgan haroratning maksimal darajasi asosida olinadigan refrakter materiallar qarshiligi bilan belgilanganligini o‘rganish. Induksion isitish birlamchi elektr zanjiridan ikkilamchiga induksiya orqali energiya uzatishni transformator printsipiga asoslanganligini aniqlash. Harorat kuryer nuqtasga yetganda quvvatning oshishi shu sababli fizik asoslar yordamida quvvatni kamaytirish.