(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2022)
Ushbu maqolada O`zbekistondagi umumiy o`rta ta`lim maktablarida geografiya fanini o`qitishni yanada rivojlantrish, fanning nufuzini oshrish yo`llari to`g`risida misollar keltrilgan.