(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2022)
: Ушбу мақолада масъулият, иродавий сифатлар, шахсининг шаклланиш муаммоси, шахс шаклланишида касбий масъулиятлилик ҳиссининг аҳамияти, касбий масъулиятда шахснинг мотивлар каби масалалар ёритилган.