(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2022)
Ushbu ishda “Indigofera tinctoria” o’simligi tarkibidan indigo ajratib olinib, olingan indigoning fizik-kimyoviy xususiyatlari va sifat va miqdor tarkibi UB-, IQ- spektroskopiya va YuSSX usullarida tahlil qilingan.Hamda idigo hosilalarining antioksidant xususiyatlarini nazari ilmiy taqiq qilingan.