(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2022)
Ushbu maqolada yurtimiz olimlarining Ingliz tili tarjimonlik nazariyasining rivojiga qo’shgan tarixiy xissalari o’zbek, rus, nemis va ingliz tillaridagi manbalar asosida tahlil qilindi.