HUDUDLARDA TABIIY RESURSLAR SALOHIYATIDAN SAMARALI FOYDALANISH (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Ushbu maqolada hududiy resurs salohiyatidan foydalanishning nazariy asoslari, resurslarlar salohiyatidan samarali foydalanish bosqichlari va omillari yoritilgan.