DARSLARNI SAMARALI TASHKIL QILISHDA TURLI INTERFAOL O'YINLARDAN FOYDALANISH (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Ushbu maqola darslarni samarali tashkil qilishda turli interfaol o'yinlardan foydalanish, darslarni sifati va talabalarni bilim saviyasini oshirishda interfaol ta’lim metodlarini ahamiyati va dars jarayonida interfaol metodlardan foydalanish haqida ma'lumotlar berilgan hamda hozirgi paytda ta'lim jarayonida zamonaviy pedagogik texnologiyalarni foydalanishni afzalliklari va muhim ahamiyati haqida to'xtalib o'tilgan.