“VATAN” LEKSIK-SEMANTIK KATEGORIYASINING MIKROSISTEMALARI (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Ushbu maqolada “Vatan” leksik kategoriyasiga oid leksemalarning yadro, markaz va periferiyalarini aniqlash va ularning o‘zaro semantik aloqadorligi, ushbu kategoriyaning leksik bazasi qanday shakllanib hamda boyib borishi haqida so‘z boradi.