СЎРОҚ ҚИЛИШ ТЕРГОВ ҲАРАКАТИНИНГ ИСБОТЛАШ ЖАРАЁНИДАГИ ЎРНИ АҲАМИЯТИ (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Мақолада исботлаш жараёнида энг муҳим аҳамиятга эга бўлган ва суд-тергов амалиётида энг кўп ўтказиладиган тергов ҳаракатларидан бири бўлган сўроқ қилиш тергов ҳаракатининг таснифланиши бўйича мамлакатимиз ва хорижий олимларнинг мазкур масала юзасидан билдирилган фикрларини чуқур таҳлил қилган ҳолда мазкур тергов ҳаракатини янги таснифини ишлаб чиқишда эътибор қаратилиши лозим бўлган жиҳатлар юзасидан фикр-мулоҳазалар билдирилган.