FIZIKA DARSLARINI ELEKTRON KO’RGAZMALAR ORQALI SUYUQLIKLARDA ELEKTR TOKI MAVZUSI ASOSIDA TASHKIL ETISH (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Fizika ta’lim jarayonida kompyuter texnologiyalar va elektron ko’rgazmalardan foydalanish o’quvchilarning mavzuni qiziqarli va osonroq tushunishiga imkoniyat yaratadi. Ushbu maqolada fizika darslarida elektron ko’rgazmalardan foydalanishning dolzarbligi ko’rsatib o’tilgan.