HARBIY BILIM YURTLARIDA CHET TILI MASHG‘ULOTLARIDA INNOVATION TEXNOLOGIYALAR (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Mazkur maqola harbiy bilim yurtlarida chet tili o`qitishda innovation texnologiyalarga bag`ishlangan. Maqolamizda harbiy bilim yurtlarida ta’lim jarayoniga zamonaviy innavatsion texnologiyalarini olib kirish orqali ta’lim sifati va samaradorligini oshirishni nazarda tutilgan. Xususan, chet tilini o’rganishda bunday axborot-kommunikatsion texnologiyalardan foydalanishning bir qancha afzalliklari mavjudligi keltirib o`tilgan.