1980 -1990-YILLARDA O’ZBEKISTON (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Ushbu maqolada 1980-yillardan 1990-yillargacha bo‘lgan davrda O‘zbekistonda kino rassomligining shakllanish va rivojlanish bosqichlarining tarixiy va nazariy asoslari to‘g‘risida so‘z boradi.