RANGTASVIRNI O‘QITSHDA FANLAR INTEGRATSIYASI (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2022)
Ushbu maqolada umumiy o‘rta va maktabdan tashqari ta’lim muassasalarida Tasviriy san’at darslarida rangtasvirni o‘qitish yollari, Tasviriy san’at o‘qitishda STEAM ta’limi asosida maktab o‘quvchilarining fanlar integratsiyasiga qurilgan savodxonlik darajasini oshirish haqida ma’lumotlar berilgan.