CHIZMACHILIK FANIDAN QIZIQARLI TOPSHIRIQLAR ORQALI O'QUVCHILAR FAOLLIGINI OSHIRISH (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2022)
Maqolada chizmachilik darslarida o’quvchilar faolligini oshirishga mo’ljallangan qiziqarli topshiriqlarni ishlab chiqish metodikasi hamda unga doir metodik tavsiyalar yoritilgan.