ТЕХНИКА ОЛИЙ ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИ ВА ИШЛАБ ЧИҚАРИШ КОРХОНАЛАРИ ҲАМКОРЛИГИДА ТАЛАБАЛАРДА АМАЛИЙ КЎНИКМАЛАРНИ ШАКЛЛАНТИРИШ ВАЗИФАЛАРИ (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2022)
Олий таълим муассасаларидан малакали мутахассислар тайёрлаш ва битирувчиларни ишга жойлаштириш жараёнига иш берувчиларни жалб этиш, меҳнат бозорини ривожлантириш тенденцияларига мос мутахассислар тайёрлашнинг истиқболли йўналишлари ёритилган.