RESURSLARNING CHEKLANGANLIGI VA «YASHIL IQTISODIYOT»GA O'TISH ZARURIYATI (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2022)
Ushbu maqolada yashil iqtisodiyot tushunchasi, resurslar tanqisligi muammosi, Birlashgan Millatlar Tashkilotining (BMT) global muammolarga qarashlari, yashil iqtisodiyotga o'tish zarurligini baholashdagi asosiy yo'nalishlari yoritilgan. Shuningdek, Shimoliy Yevropa mintaqasi mamlakatlarining yashil o'sish indeksi bo'yicha reytingi ham kiritilgan.