XACHKAP GIDROUZELNING ASOSIY PARAMETRLARI VA BELGILARI (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2023)
Ushbu maqolada Shohrud kanalidagi “Xachkap” gidrouzeli haqida umumiy ma’lumotlar berilgan. Jumladan, gidrouzel joylashgan hudud va u yerning tabiiy sharoiti, gidrouzel va uning tarmoqlari asosiy parametrlari keltirib o’tilgan.