UMUMIY OʻRTA TAʼLIM MUASSASALARI FAOLIYATI SAMARADORLIGINI BOSHQARISHDA STRATEGIK BOSHQARUV (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2023)
Mazkur maqolada strategiyaning maktab boshqaruvi samaradorligini oshirishdagi o‘rni, boshqaruv samaradorligining ta’lim sifatiga ta’siri haqida fikr yuritilgan. Shuningdek, maktabning boshqaruv strategiyasini ishlab chiqishda rahbar tomonidan aniq maqsadlar qo‘ya olish, tog‘ri qarorlar qabul qilish muhim ahamiyatga ega ekanligi xususida mulohazlar bildirilgan.