SHAFTOLI PAYVANDTAGLARINING ISSIQXONA SHAROITIDA O‘SIB RIVOJLANISHI (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2023)
Maqolada turli xil ozuqa muhitlarda mikroklonal ko‘paytirilgan shaftoli payvandtaglarining issiqxona sharoitida o‘sib rivojlanishi keltirilgan.