XORAZMDA GASTRONOMIK TURIZMNI RIVOJLANTIRISH (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2023)
Mazkur ilmiy tezisda reklama va uning turizmdagi ahamiyati, uning to‘g‘ri yuritilishi bo‘yicha huquqiy-normativ hujjatlarning mavjudligi, uning qanday turlari bor va turizmni rivojlantirishda qanday reklama turlaridan foydalangan ma’qulroq ekanligi haqida fikr va mulohazalar keltirilgan.