MOLIYANING IJTIMOIY-IQTISODIY MOHIYATI (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2022)
Ushbu maqolada Moliyaning ilk paydo bo’lgani va ijtimoiy-iqtisodiy mohiyati haqida qisqacha ma’lumot aytib o’tilgan.