BOSHLANGʻICH VA YUQORI SINFLARDA USTOZ VA OTA ONANING HAMKORLIGINING MUHIM AHAMIYATI (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2023)
Ota-onalar o'rtasidagi hamkorlik o'qituvchi va o'quvchi munosabatlariga asoslanadi. Hozirgi kunda ba’zi oilalarda bolalarni tarbiyalashning asosiy ijtimoiy institut kabi ta’lim-tarbiya shakllangan bo’lib, umumiy ta'lim muassasasi ota-onalar bilan o'zaro aloqani yo’lga qo’ymoqda. Shunday qilib, ota-onalar, bolalar va o'qituvchilar o'rtasidagi hamkorlikning yangi turi rivojlanmoqda.