THE USE OF GENERAL AND SPECIAL METHODS IN CONDUCTING RESEARCH OF TECHNOLOGICAL EDUCATION (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2023)
Texnologik ta’lim muammolariga qaratilgan ilmiy izlanishlar o’tkazishdan maqsad o’qitish hamda o’rgatishning samarali metodlarni ishlab chiqish va amalda qo’llash, texnik vositalardan foydalanishga doir masalalarni echishni o’rganishdan iboratdir.