NANOTEXNOLOGIYADAGI YANGILIKLAR (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2023)
Nanotexnologiya, nanomateriallar va nanosturkturalar yaratish, ulardan foydalanish va ularni boshqa materiallar bilan integratsiya qilishni o'z ichiga olgan bir sohada, eng so'ngi yillarda katta rivojlanish ko'rsatmoqda. Nanotexnologiya, o'zining siyosatdan xalqaro hamkorliklar va bilim, inovatsiya, tajriba va sifatli kadrlar to'plamlarini taqdim etish yordamida yuqori darajada rivojlanishini davom ettirishni rejalashtiradi.