KONTRAFAKT TOVARLAR IQTISODIYOT VA INSON SALOMATLIGI UCHUN ZARARLI (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2023)
Bugungi kunda butun dunyo muammosiga aylangan kalbaki va kontrafakt tovarlarning aylanmasi(oldi-sotdisi)ga qarshi kurashish kerakliligi hamda bunda jamoatchilik nazorati muhim rol o‘ynashi to‘g‘risida so‘z yuritilgan.