BOSHLANG’ICH SINFLARDA SIFAT SO’Z TURKUMINI O’RGATISH TEXNALOGIYASI (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2023)
Maqolada zamonaviy ta'lim berish jarayonida Ona tili fanining “Sifat so‘z turkumi” ni o‘qitishda muammoli ta’lim texnologiyalaridan foydalanishning metodik asosi yoritilgan. Mazkur maqola umumta’lim maktablarining ona tili darslarida foydalanish uchun manba bo‘lib xizmat qiladi