TASVIRIY SAN’AT DARSLARIDA YOSHLARGA O’ZBEK MILLIY TASVIRIY SAN’ATNI O’QITISHNING PSIXOLOGIK ASOSLARI (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2023)
Mazkur maqola yoshlarni tasviriy san’at darslariga qiziqtirish hamda o’qitishda psixogik yo’llar milliy tasviriy san’atning o’rni, ahamiyati haqida yoritilgan.