OʻZBEKISTONDA TURIZMNI RIVOJLANTIRISHNING JAHON TAJRIBASI MUAMMO VA ISTIQBOLLAR (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2023)
Ushbu maqolada Covid-19 turizm, jahon, Oʻzbekiston. pandemiyasi davrida jahon turizm bozorida yuzaga kelgan muammolar haqida fikr – mulohazalar  yuritilib iqtisodiy statistik maʼlumotlar tahlil qilingan hamda Oʻzbekistonda turizm rivojlanishining jahon tajribasiga oid fikrmulohazalar yuritilgan boʻlib ushbu fikrlar asosida qisqacha takliflar berilgan.