BADIIY KULOLCHILIKNING TARIXIY RIVOJLANISHI VA TARAQQIYOTI (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2023)
Xalq badiiy hunarmanchiliklari va amaliy san’atni yanada rivojlantirishni va kelib chiqishi hamda qisqacha tarixi rivojlanishni yangi texnika texnalogiyalari