O’ZBEKISTONNING GEOGRAFIK O’RNI, CHEGARALARI VA TABIATINING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
O’zbekiston Yevrosiyo materigining markaziy qismida joylashgan ichki kontinental davlat hisoblanadi. Ushbu maqolada O’zbekiston respublikasining geografik o’rni, uning chegaralari hamda mamlakat tabiatining o’ziga xos xususiyatlari haqida qisqacha ma’lumot berilgan.