MATEMATIKA FANINING KUNDALIK HAYOT UCHUN AHAMIYATI (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Ushbu maqolada kundalik hayotimizdagi kontekstlarda matematikaning o‘rni va ahamiyati, shuningdek ushbu bilimlar asosida amaliy jarayonlarda qo`llash keltirilgan.