ИНТЕЛЛЕКТУАЛ, ИЖОДКОРЛИК ҲАМДА КРЕАТИВЛИК ҚОБИЛИЯТЛАРИНИНГ ЎЗАРО АЛОҚАДОРЛИГИ (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2022)
Ушбу мақолада ўқувчиларда интеллектуал,ижодкорлик криативли қобилятларни ривожлантириш ҳақида маълумот берилган.