AYLANA IGNADONLI TRIKOTAJ MASHINALARI IMKONIYATLARI (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2022)
Aylana ignadonli trikotaj mashinalari trikotaj sanoatida ish unumdorligi yuqori hisoblanadi. Hozirgi vaqtda mashhur mashinasozlik kompaniyalari yuqori samarali ishlab chiqarish tezligi va ishlab chiqarilgan matolarda maxsus xususiyatlarni yaratish qobiliyatiga ega bo’lgan zamonaiy aylana ignadonli mashinalarni ishlab chiqarmoqda. Mazkur trikotaj mashinalari turli xil iplardan trikotaj matolarini ishlab chiqarish imkoniyatiga ega.