AYLANA IGNADONLI TRIKOTAJ MASHINALARNING ISHLAB CHIQARISH IMKONIYATLARIDAGI MUAMMOLARI (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2022)
Ushbu ishda yuqori tezlikli aylana ignadonli trikotaj mashinalarining muammolari, jakkardli trikotaj mashinalarda naqsh samarasini cheklanganligi, tayyor mahsulot ishlab chiqaruvchi trikotaj mashinalarining ishlab chiqarish imkoniyatlari tahlil qilingan.