MOSHNING SELEKSIYA KO‘CHATZORIDAGI NAV NAMUNALARINI TADQIQOT NATIJALARI (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2022)
Maqolada moshning seleksiya ko‘chatzorida olib borilgan tadqiqot natijalari bayon etilgan bo‘lib, olib borilgan kuzatishlar va o‘rganishlar asosida standart navga nisbatan morfobiologik va qimmatli xo‘jalik belgilari bilan ajralib turuvchi nav namunalari ajratib olingan.