CHET TILLARI DARSLARIDA WEBQUEST TEXNOLOGIYASING O’RNI VA AHAMIYATI (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2022)
Hozirgi zamonaviy hayotimiz tinimsiz rivojlanishda, globalizatsiya, kompiyuterizatsiya jarayonlari sodir bo’lmoqda. Ushbu innovatsion jarayolarda ta’lim tizimi va undagi mavjud muammolarni hal etish uchun kuchli va zamonaviy bilimga, mustaqil va erkin fikrga ega shaxslar zarurdir. Bugungi kundagi ta’lim tizimi innovatsion xarakterga ega pedagogik jarayon bo’lib hisoblanadi.