SHARQ ALLOMALARI ASARLARIDA SHAXS MULOQOTCHANLIGI MASALALARINING TAHLILI (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2022)
Maqolada sharqning qomusiy olimlari tomonidan shaxsda muloqot, muomala masalalari borasidagi fikrlari tahlil qilingan. Shuningdek, allomalar tomonidan insoniy munosabatlarning asosini o‘zaro aloqa tashkil qilishi uning asosiy mezoni esa muloqot ekanligi ko‘rsatib o‘tilgan. Ayniqsa, shaxsda muloqot, muomala masalalarini tadqiq etilishi uning shaxs sifatida ijtimoiylashuvining muhim omili ekanligi izohlangan.