ISPANIYADA INKVIZITSIYALAR FAOLIYATI YUZASIDAN OLIB BORILGAN ILMIY TADQIQOTLAR (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2022)
maqolada Ispaniyada inkvizitsiyalar faoliyati yuzasidan olib borilgan ilmiy tadqiqotlar hamda inkvizatsiyalar faoliyati yuzasidan G‘arb olimlarining yondashuvlariga oid qarashlar ilmiy tarzda tahlil qilingan.