BUGUNGI KUNDA BOSHLANG`ICH TA`LIMGA QO`YILAYOTGAN ZAMONAVIY TALABLARNING AHAMIYATI (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2022)
ushbu maqolada “Boshlang`ich ta`lim konsepsiyasining” ahamiyati va ta`lim mazmuniga qo`yilayotgan zamonaviy yondashuvlar hamda o`quvchilarning o`qish va tushunish darajasini oshirish yuzasidan fikrlar yuritilgan.