MAKTABGACHA TARBIYA YOSHIDAGI DUDUQLANUVCHI BOLALARDA MUSTAQIL NUTQNI RIVOJLANTIRISH (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2022)
maqolada dudqlanuvchi bolalar nutqini о’rganish. Duduqlanuvchi bolalarda mustaqil nutqni rivojlantirish usullari, logoped, tarbiyachi va ota-onalar bilan suhbat о’tkazish, bolalarda mustaqil nutqni tekshirish, bolalar mustaqil nutqini rivojlantirishni takomillashtirish haqida bayon etilgan.