VOKAL VA ZAMONAVIY MUSIQANING MAZMUNI VA AHAMIYATI (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2022)
ushbu maqolada rus xalq musiqasi va kompozitorlari, vokal va zamonaviy musiqa, milliy musiqa madaniyati xamda musiqa asboblarini bolalarga tanishtirish xaqida so’z boradi.